20% korting voor STOMP-leden bij Mediastages


Vanaf nu kun je als STOMP-lid 20% korting ontvangen voor een vacature bij Mediastages. Het vinden van een geschikte stagiair is niet altijd even makkelijk en Mediastages kan daarbij helpen. Wil je gebruik maken van de kortingsactie voor het plaatsen van vacatures? Stuur dan een berichtje naar secretariaat@stichtingomp.nl en wij helpen je verder!

P.S.
Als lid van STOMP krijg je ook 50% korting bij Merlin en 30% korting bij Chartmetric.

Wat is Mediastages?

“Sinds de jaren 80 is Mediastages het stagebureau waar de student centraal staat. Op ons platform bedienen wij 200.000 bezoekers en plaatsen wij meer dan 4.000 studenten op zeer diverse stageplaatsen. Deze stages lopen uiteen van marketing tot productie en van Groningen tot Maastricht. Met ons landelijk netwerk bereiken wij MBO, HBO & WO studenten van verschillende media gerelateerde opleidingen, denk hierbij aan Creative Business, Media & Cultuur, Communicatie en Multimedia design, maar ook Politicologie of Rechten.

We werven stagiairs voor mediabedrijven en de creatieve industrie. Denk hierbij aan Radio en TV, Print, Online en ook aan marketing en communicatie afdelingen van bedrijven in alle andere sectoren.”


Ander nieuws