STOMP Development Team

Met het STOMP Development Team (SDT) biedt STOMP de nieuwe generatie independent muziekproducenten en hun personeel een kans bieden te groeien op organisatorisch niveau, te netwerken en bij te dragen aan de ontwikkeling van onze industrie. Waar het STOMP-bestuur zich vooral richt op zaken die op managementniveau spelen, focust het SDT zich voornamelijk op day-to-day business bij independent labels. Het SDT adviseert het STOMP-bestuur over ontwikkelingen binnen de industrie vanuit het perspectief van de werkvloer en levert een actieve bijdrage aan enkele focuspunten die door het SDT zelf bepaald worden. Deze focuspunten vallen altijd binnen de pijlers van educatie, ontwikkeling en verbinding.

Het SDT organiseert educatieve panels tijdens o.a. ESNS, No Mans Land, Booster Festival en de Muzikantendag om bij te dragen aan de ontwikkeling van (nieuw) talent in de muziekindustrie.

Het SDT zet zich in voor een veilige en duurzame independent community en doet onderzoek naar relevante technologische ontwikkelingen.

Het SDT draagt bij aan verbinding tussen independent muziekprofessionals door initiatieven zoals de STOMP Zomer- en Winterborrel.

Het STOMP Development Team

Guillaume Warmerdam (Voorzitter)
LAB Music
Managing Director

Colin Heikens
NRGY Music
A&R Manager

Angela Hurink
MAIN Music/Cornelis Music
Product Manager

Leander Maas
Cloud 9 Music
Senior Label Manager

Lisanne Krouwels
Armada Music
Artist Brand Manager

Marien Huijssoon
Nettwerk
Senior Director, A&R

Het STOMP Development Team bestaat uit vijf leden en één voorzitter, allen werkzaam bij een STOMP-lid. Het SDT komt met regelmaat samen en draagt ook daarbuiten actief bij aan de independent community. De voorzitter van het SDT treed als vertegenwoordiger ook toe tot het STOMP-bestuur als volwaardig bestuurslid.