TuneCore als nieuwe Friend Of STOMP!

Met het initiatief ‘BE THE CHANGE’ willen TuneCore en Believe een bijdrage leveren aan gelijkheid in de muziekindustrie. Voor het derde jaar op rij publiceren ze een onderzoek waarin ervaringen worden gedeeld over onder andere gendergelijkheid en grensoverschrijdend gedrag. Het hele onderzoek kun je hier vinden.

STOMP moedigt dit initiatief aan en verwelkomt TuneCore als onze nieuwste Friend of STOMP! Friends of STOMP is een netwerk van partners die zich verbonden voelen met de Nederlandse onafhankelijke muziekindustrie. Deze partners, ook wel ‘friends’ genoemd, zijn bedrijven of organisaties die nauw samenwerken met STOMP en haar leden.

Nikolaas de Belie, Head of Believe & TuneCore Benelux: “TuneCore zoekt constant naar nieuwe partners en diensten in de digitale markt om independent artiesten verder te helpen met hun carrière via een toegankelijk platform. We zijn heel enthousiast om Friend of STOMP te worden en willen ook in Nederland een partner zijn voor de independent music community.”

Ander nieuws